Vrijwilligersavond 2019 een nieuw Ere lid, veel Jubilarissen en de vrijwilliger van het jaar…..

4 januari 2020

“ Onze Club heeft iedereen hard nodig om toegankelijk voetbal te blijven bieden én de sociale functie binnen Wintelre te blijven vervullen “

vv DEES kan gelukkig rekenen op een grote groep vrijwilligers. Ook hier geld vele handen maken ligt werk.

Om dat we trots zijn op vv DEES en iedereen die daarbij betrokken is zetten we vandaag zaterdag 4 januari 2020 onze vrijwilligers en jubilarissen in het zonnetje. Kijk samen maar eens een jaar of aantal jaren terug, wat voor moois jullie samen hebben opgebouwd aan “de Meren” in Wintelre.
Daar kun je zeker fier op zijn. Met elkaar, ieder op zijn eigen manier en met zijn of haar eigen bijdrage. Dank voor alle inzet het afgelopen jaar en de jaren daarvoor.

Bij een club als vv DEES, waar de historie ondertussen 77 jaar terug in de tijd gaat zijn we blij met al onze leden, deze hebben een speciaal plekje binnen de club. Hieronder zie je het nieuwe Ere lid Arie Swaanen, de jubilarrissen & de vrijwilliger van dit jaar:

Ere lid vv DEES

Arie Swaanen

25 Jarige Jubilaris

Piet Bartels & Joep Fransen

40 Jarige Jubilaris

Henny van Ham, Arie Swaanen,Wout van Loon, Pieter van Loon & Piet Lunenburg

50 Jarige Jubilaris

Joop van de Ven & Peter vd Sande

60 Jarige Jubilaris

Harry van Loon

Vrijwilliger van het Jaar

Johnny van den Bliek

Samen maken we van de toekomst, beginnende in 2020 een gezellig en sportief succes!