Maak jij het 35+ of 45+ Team van v.v. DEES compleet ?

18 januari 2020

We zoeken nog een paar extra spelers om van start te kunnen gaan met het 35+ team en met het 45+ team. Probeer, ervaar en geniet met elkaar op de groene velden en natuurlijk tijdens de welverdiende derde helft.

Interesse? Neem vandaag nog vrijblijvend contact opnemen met; Cor Tholen, 06-34921198. E-mailadres. c.tholen1@upcmail.nl.


Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet definitief aan de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7×7 35/45+ voetbal opgericht. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. En wat er bij DEES ooit op de groene velden is ontstaan mag toch nooit verloren
gaan.

Bij 7×7 voetbal nemen teams uit dezelfde regio, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. 7×7 voetbal wordt aangeboden in drie verschillende vormen; toernooi, reeks en competitie.

7×7 voor- en najaarsreeks

Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden.  De wedstrijden in de najaarsreeks zijn allemaal al
gespeeld. Voetbalvereniging DEES wil bij voldoende belangstelling zich aanmelden bij de KNVB voor de voorjaarsreeks 2020. Bij voldoende belangstelling willen we zowel bij 35+ als 45+ een team inschrijven. De eerste reeks wedstrijden wordt dan hoogstwaarschijnlijk gespeeld eind maart, vervolgens twee reeksen in april en tenslotte nog een speelronde in de maand mei. Alle wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond in competitievorm. De wedstrijden duren maximaal 20 minuten. Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding
behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden beginnen meestal om 19.30 uur. Iedere reeks speel je drie wedstrijden van 20 minuten. De eerste positieve reacties van oud-spelers om deel te nemen zijn reeds binnen. 

Mocht je interesse hebben om op vrijdagavond weer actief een balletje te gaan trappen met leeftijdsgenoten dan kun je vrijblijvend contact opnemen met; Cor Tholen, 06-34921198. E-mailadres. c.tholen1@upcmail.nl.