35+ en 45+ voetbal. We gaan beginnen vanaf 20 maart!

21 februari 2020

Bijna 30 jongelingen hebben aangeven dat zij voetballen zo leuk vinden en dat ze graag op vrijdagavond willen deelnemen aan de KNVB competitie voor 35+ en 45+.
We gaan met z’n allen vort en nie terug. Op vrijdag 20 maart staat de eerste competitieronde op het programma.

Het 35+ team is ingedeeld met De Valk, Vessem en BES en zij spelen hun eerste wedstrijden op vrijdag 20 maart bij De Valk in Valkenswaard. Vervolgens spelen zij op 3 april in Vessem, 17 april bij BES en op 8 mei thuis op sportpark “De Meren”

Het 45+ team is ingedeeld met Hilvaria, Nieuw Woensel, Casteren en Bergeijk. Zij spelen hun eerste wedstrijden op vrijdag 20 maart bij Hilvaria in Hilvarenbeek. Vervolgens spelen zij op 3 april bij Nieuw Woensel, 17 april bij Casteren, 8 mei bij Bergeijk en tenslotte 22 mei thuis op sportpark “De Meren”.

Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur.
Voor nadere informatie hou onze website in de gaten .