Het 50 ste Klaverblad Hemelvaarttoernooi wordt verplaatst naar 2021

7 april 2020

Beste voetballers en voetballiefhebbers,

Met het oog op de door het kabinet opgelegde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB helaas moeten besluiten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Wij als vv DEES vinden het ontzettend spijtig dat onze leden en de ouders en vrijwilligers dit seizoen niet meer kunnen genieten van onze prachtige sport. Zeker nu het voorjaarszonnetje daartoe zo uitnodigt. Anderzijds: er gaat niets boven gezondheid. Dus er is geen keuze.

Helaas hebben we als organisatie ook moeten besluiten om het 50 ste Klaverblad Hemelvaartoernooi niet door te laten gaan in 2020. Gezien de genomen maatregelen is het organiseren van een toernooi niet mogelijk en ook niet verantwoord.

Maar niet getreurd; Volgend seizoen, wederom op de donderdag en zondag met Hemelvaart, zullen we samen weer zorgen voor het gezelligste jeugdvoetbaltoernooi in de Kempen. Op sportpark “de Meren” in Wintelre vieren we dan alsnog het 50-jarige jubileum van het Klaverblad Hemelvaarttoernooi. T.z.t. volgt een uitnodiging met verder informatie. We hopen dan weer op jullie aanmeldingen.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de overheidsmaatregelen blijven naleven, zodat we dit virus zo snel mogelijk kunnen verslaan en we de velden weer op mogen.
Houd afstand, Blijf gezond en let op elkaar!

Met sportieve groet,

Toernooi Commissie vv DEES