Jeugdseizoen 2020 – 2021

9 april 2020

Voor seizoen 2020 – 2021 wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan de nieuwe indeling. Goed nieuws, bijna alle jeugdspelers gaan door na dit seizoen, dit moesten ze namelijk doorgeven voor 8 april. We hebben een “vreemd” seizoen achter de rug waarin we helaas niet de volledige competitie hebben kunnen afmaken. Op naar een sportief en volledig seizoen na de zomervakantie.

Nieuwe leden kunnen zich opgeven tot 1 mei 2020 via het contactformulier of bij een van de jeugdbestuursleden.

Indien je bent ingeschreven voor seizoen 2020 – 2021 ben je contributieplichtig en verwachten we als vereniging dat je het hele seizoen speelt en volledig afmaakt. Tussentijds stoppen indien je bent ingedeeld om ook wedstrijden te voetballen is niet mogelijk. Hiermee houden we de teams stabiel en wordt het groep plezier gewaarborgd.
Want voetballen is gezond en plezier staat voorop binnen onze verenigingen.

Ben je 5 jaar of ouder en wil je graag komen trainen of voetballen met je vrienden, dat kan natuurlijk altijd. Geef dit even door bij een van de leiders van het team of neem contact op met een van de jeugdbestuursleden.