Nieuws voor de jeugd

19 november 2020

We gaan weer richting de winterstop en de drukke maand december. We spelen onderlinge wedstrijden tot en met zaterdag 5 december. Daarna is het mogelijk om onderling wedstrijden te spelen indien gewenst, de leiders kunnen dit doorgeven bij de jeugdcommissie.
Voor de trainingen zullen we een korte winterstop houden dit jaar, vanaf vrijdag 18 december t/m zondag 3 januari. Op maandag 4 januari starten we de normale trainingen weer op.
Helaas zijn we genoodzaakt gezien de huidige corona maatregelen om het oliebollen toernooi helaas een jaar over te slaan.  Zodra de maatregelen het weer toestaan heeft de KNVB de intentie om in januari de competities voor de jeugd weer te willen hervatten. Laten we met elkaar hopen dat dit gaat lukken.

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie van vv Dees en vv Vessem