vv Dees december nieuws

10 december 2020

Zoals jullie merken heeft het corona virus veel impact op de sport en de activiteiten daaromheen. De kleedlokalen zijn gesloten, de competitie is stilgelegd en in de kantine kunnen we niet gezellig samen een kop koffie drinken of de overwinning vieren met onze teamgenoten.

Ook de welbekende en geliefde december activiteiten van onze voetbalclub kunnen in verband met het Corona virus geen doorgang vinden.
We zijn daarom genoodzaakt om de welbefaamde kerstwandeling en het oliebollentoernooi te laten vervallen dit jaar. Ook de traditionele vrijwilligersavond in januari zal worden uitgesteld.

We willen iedereen namens vv DEES alvast een gezond en sportief 2021 wensen. Waarin we hopelijk snel de competities weer kunnen hervatten, en we samen veel overwinningen kunnen vieren. Achter de schermen wordt er door de vele vrijwilligers al druk gewerkt om klaar te staan voor de rest van het seizoen, de toernooien en activiteiten die wel doorgang kunnen vinden.

Door eendracht en samenspel zijn we groot geworden en overwinnen we ook deze tijd. Samen zijn we vv DEES.