Jeugd seizoen 2021-2022

24 februari 2021

Het lijkt nog zover weg, maar tijdens deze turbulente tijden zijn we alweer bezig met het volgende seizoen. We streven naar een volledig en sportief seizoen. Gelukkig kunnen we nu wel samen trainen en onderling voetballen met elkaar. De uitbreiding naar alle jongvolwassenen tot 26 jaar is alvast een mooie stap vooruit.

De indeling van alle jeugdelftallen is ieder jaar een hele puzzel. Om tijdig te starten en een goede indeling te maken voor het nieuwe seizoen willen we vragen om nieuwe leden op te geven via de site , of bij een van de jeudcommissieleden voor 31 maart.

Indien je nu lid bent maar na dit seizoen toch wil stoppen, kun je dit voor 31 maart 2021 doorgeven aan je eigen leider. Niet afgemeld voor 31 maart is opgegeven voor seizoen 2021-2022.

Samen voetballen, groeien en plezier daar gaan we voor in het vervolg van het huidige seizoen. Met een beetje geluk kunnen we nog een paar wedstrijden spelen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!