Klaverblad Hemelvaarttoernooi 3 en 4 juli; Informatie

10 juni 2021

Beste leiders, trainers,

Alle seinen staan op groen dat het (verplaatste) Klaverblad Hemelvaarttoernooi bij vv DEES zaterdag 3 juli en zondag 4 juli bij gelijkblijvende regelgeving kan doorgaan.

Inmiddels zijn bijna alle toernooicategorieën gevuld, wat we natuurlijk super vinden. Bij een aantal leeftijdscategorieën is het nog wel mogelijk om in te schrijven. Graag brengen we de leeftijdscategorieën in het JO15 toernooi (inschrijven JO14 kan ook in deze poule) en in het JO7 toernooien extra onder de aandacht. Daar is nog de meeste ruimte. Kijk voor de actuele inschrijfmogelijkheden van alle teams, via onderstaande link, onder het kopje “inschrijven” bij “kies divisie”.

Het JO19 toernooi mag bij de huidige regelgeving helaas nog niet van start. Echter hopen we, dat de verwachte versoepelingen die rondgaan in de media ook worden doorgevoerd voor het toernooi. Daarom zijn we ook voor het JO19 toernooi nog opzoek naar teams!

Per leeftijdscategorie zijn er een verschillend aantal wedstrijden en wedstrijdlengtes. We vragen aan de leiders zich minimaal 30 minuten voor de 1e wedstrijd te melden bij het secretariaat. Daar krijgt hij/zij de eventuele aanvullende informatie aangereikt.

Via deze link vinden jullie alle informatie over voorlopige startijden, standen en indelingen, deze zal ook tijdens het toernooi up to date gehouden worden: https://www.tournify.nl/live/deeshemelvaart2021

Wij verwachten dat jullie de geldende Corona maatregelen in acht zullen nemen.

Toeschouwers zijn helaas nog niet toegestaan en wij rekenen dus op maximaal 3 begeleiders (leider/trainer) tot JO11 en 5 begeleiders JO12+ per team.
Vriendelijk verzoeken wij jullie per team “hesjes” in een afwijkende kleur dan het thuistenue zelf mee te nemen.

Houd je mail in de gaten, want mochten er alsnog voorafgaand aan het toernooi Corona versoepelingen worden doorgevoerd dan ontvangen jullie in de week voorafgaand aan het toernooi een update voor de dan geldende regels tijdens ons toernooi. Kijk 2 dagen voor jullie speeldag voor de actuele starttijden op de Tournify link hierboven.

Zo maken we er met z’n allen weer een fantastisch mooi toernooi van, tot dan!

Met sportieve groet,

namens de toernooicommissie van vv DEES / het Klaverblad Hemelvaarttoernooi.