Info voor de jeugd

12 juni 2021

Om te zorgen dat alle jeugdleden volgend jaar weer een net trainingspak hebben, hebben we het volgende verzoek:
Willen alle spelers die stoppen of naar de senioren gaan hun trainingspak inleveren met het Hemelvaartstoernooi bij het wedstrijdsecretariaat of bij Erik van der Heijden (Groot Koemeer 8, Wintelre)? A.u.b. een briefje met de naam van de speler bijvoegen.
Mochten er trainingspakken te klein zijn a.u.b. een mailtje sturen naar jeugd@deesvessem.nl met daarin de naam van het kind, huidige trainingspak (maat en nummer) en de gewenste nieuwe maat. Het te kleine trainingspak a.u.b. in (laten) leveren met het Hemelvaartstoernooi bij het wedstrijdsecretariaat of bij Erik van der Heijden (Groot Koemeer 8, Wintelre). A.u.b. een briefje met de naam van de speler bijvoegen.

Verder willen we onderstaande data nogmaals onder de aandacht brengen:

• 3-4 juli: Hemelvaartstoernooi (voor het programma zie https://www.tournify.nl/live/deeshemelvaart2021)
  • Za 3 juli 17:00: Finale penaltybokaal
  • Weekend van 16-18 juli: Voetbalkamp in aangepaste vorm (meer info volgt)