Informatie jeugd start seizoen ’21/’22:

15 juli 2021

De team indeling is geupdate. Hieraan zijn nu de indeling voor de trainers/leiders en de wedstrijd-/trainingstijden en locaties voor de 1e seizoenshelft. Zoals te zien komen we voor een aantal teams nog trainers en/of leiders tekort. Vanuit de jeugdcommissie proberen we hier creatief mee om te gaan, maar we vragen hier ook nadrukkelijk jullie hulp voor. Probeer in je omgeving of binnen de betreffende teams nog eens te polsen of er iemand bereid is om hier iets in te betekenen. Met name voor de trainingen hebben we een aantal acute problemen, waardoor we deze teams mogelijk bij de start van de competitie niet 2 keer kunnen laten trainen.

Op zaterdag 28 augustus hebben we van 13:30u tot 16:30u weer ons jaarlijkse Klaverblad aftraptoernooi op de planning staan. Hierbij zullen de omgewisselde trainingspakken uitgedeeld worden.

Trainingen starten officieel weer vanaf 28 augustus (aftraptoernooi), maar de velden zijn vanaf 9 augustus weer beschikbaar voor trainingen. Initiatief om eerder te beginnen ligt bij de trainers van het betreffende team, omdat we niet weten wanneer zij vakantie hebben.

We hebben ons voor de volgende toernooien aangemeld, noteer deze dus vast in de agenda’s:
– Beerse Boys – 4 september (ochtend): Alle teams t/m JO09
– Beerse Boys – 4 september (middag): Alle teams JO10 t/m JO12
– Maarheeze – 4 september (middag): JO13
– Maarheeze – 5 september (middag): JO15 en JO17 (beide mix van 1e en 2e team)