Update: Info Klaverblad Aftraptoernooi zaterdag 28 augustus

28 juli 2021

Beste spelers, trainers/leiders, ouders/verzorgers,

Na een paar maanden geen wedstrijden te hebben kunnen spelen, mogen we weer!

Het Klaverblad aftraptoernooi is gepland op zaterdag 28 augustus. Het Klaverblad aftraptoernooi wordt georganiseerd voor alle wedstrijd spelende mini’s t/m JO13 van VV Vessem-VV Dees. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op sportpark de Meren in Wintelre.

De jeugdtrainers/leiders graag om 12.30 uur aanwezig i.v.m. toelichting door Peter van Veldhoven over zijn rol binnen de jeugd van VV Dees-VV Vessem. Peter zal dit voor de overige jeugdteams van JO15-JO19 op een nader te bepalen datum nog toelichten. Daarna wordt de indelingen van het Klaverblad aftraptoernooi medegedeeld.

De spelers worden om 13.30 uur verwacht. We starten om 14.00 uur met de wedstrijden en sluiten rond de klok van 16.00 uur af met friet en een snack.

Wij hebben er zin in!

Sportieve groet,