VV DEES en Hans Clijsen na vier seizoenen uit elkaar

5 december 2021

VV DEES gaat na vier seizoenen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal.

In goede samenspraak zijn club en trainer met elkaar tot het besluit gekomen om de samenwerking na seizoen 2021 / 2022 te beëindigen. De samenwerking is door beide als zeer positief ervaren, ondanks de lastige seizoenen in verband met Corona. Hans heeft zich telkens zeer flexibel opgesteld tijdens deze periode en de saamhorigheid in de groep hoog weten te houden. VV DEES en Hans Clijsen kijken samen terug op een mooie tijd, maar na vier jaar is het voor de trainer tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuw gezicht voor de groep.

Hans: “Ik werk nog steeds met veel plezier met deze groep waar nog veel uit te halen valt, maar soms zegt je gevoel dat het tijd is om een andere weg in te gaan. En die uitdaging ga ik voor volgend seizoen zoeken. “

Diverse selectiespelers hebben stappen gemaakt en met name de positieve ontwikkeling van jeugdspelers in het huidige vaandelteam zorgen ervoor dat de basis richting volgend seizoen prima is. Via deze weg willen wij Hans Clijsen namens de club ontzettend bedanken voor de afgelopen vier jaar en veel succes wensen met  zijn vervolgstap.

Voor het seizoen 2022 / 2023 is VV DEES op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. Geïnteresseerden kunnen reageren op de vacature via secretariaat@vvdees.nl