Gezocht: Technisch Jeugd Coördinator/trainer

14 juni 2022

De jeugdafdelingen van vv DEES en vv Vessem werken al enkele seizoenen samen. Voor
deze samenwerkende jeugd organisatie zijn we vanaf de start van het seizoen 2022/2023
op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator/Trainer om
samen met de jeugdcommissie het jeugd beleidsplan uit te voeren.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

• Waarborgt het niveau van de trainingen en trainingsstof voor alle jeugdteams.
  • Maakt een jaarplanning met doelstellingen per leeftijdscategorie.
    Is verantwoordelijk voor de voorbereiding van trainingen voor alle elftallen in de onderbouw.
  • Begeleidt en adviseert trainers en coaches in een actieve rol tijdens trainingen.
  • Voert periodiek overleg met trainers en de Jeugdcommissie.
    Maakt in overleg met Jeugdcommissie teamindelingen van jeugdteams.
  • Bezoekt met regelmaat jeugdwedstrijden.
  • Het trainen en coachen van een vast jeugdelftal behoort tot de mogelijkheden.

Aan welk profiel moet de TJC voldoen:

• Gedreven en positieve instelling.
  • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden.
  • In bezit van Diploma UEFA C (TC3), of geïnteresseerd om dit te halen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of in een andere vrijwilligersfunctie binnen de jeugd van SJO DEES/Vessem, stuur een mailtje naar jeugd@deesvessem.nl.

Jeugdcommissie SJO DEES/Vessem