Kun je een keer niet?

Voetballen is een teamsport. Daarom moeten spelers/speelsters, die niet naar de training of wedstrijd kunnen komen, zich tijdig met opgave van reden afmelden bij hun trainer of leider.

Studie kan een reden tot afmelding zijn. De speler/speelster moet echter proberen zijn tijd zo in te delen dat school en voetballen samengaan. Afmeldingen moet men tot het uiterste beperken. Afwezigheid kan bij een teamsport de overige leden beperken.

Voor de trainingen dient men zich vooraf altijd af te melden bij de trainer. Voor wedstrijden dient uiterlijk woensdagavond te worden afgemeld bij de leider van het team, zodat de leider voor een vervanger kan zorgen indien dit nodig is.

Op welke manier moet worden afgemeld (telefonisch, whatsapp, of anders) wordt door de betreffende leider/trainer met de spelers afgesproken.