Jeugd teamindeling 2020 – 2021

Met genoegen delen we bij deze de teamindeling voor de jeugd voor seizoen 2020-2021. We hebben diverse scenario’s bekeken en besproken. Na afstemming met de trainers/leiders zijn we tot deze teamindeling gekomen.

Op een later moment volgt meer informatie over de start van het seizoen. Vanaf september mogen we hopelijk weer starten met de wedstrijden.

KNVB

De KNVB probeert ieder jaar weer te verbeteren, met als slogan;

“Plezier en Ontwikkeling voorop”

Met de nieuwe opzet kan iedereen nog beter op zijn of haar niveau voetballen. Daarom zijn er voor de jeugd t/m 12 jaar 4 competitie delen gemaakt.
Waarbij we voorheen gewend waren dat er 2 competitie delen waren, een najaar- en voorjaardeel.
Hiermee komt spelen op je eigen niveau en het plezier wat daarbij hoort nog meer centraal te staan. Meer informatie hierover vind je via; KNVB/pupillenvoetbal

Hoe is de indeling opgebouwd?

Een indeling komt niet zomaar tot stand. Als Jeugdcommissie Dees/Vessem hebben we hiervoor een aantal criteria vastgesteld.

Aantallen (Dispensatie), Ontwikkeling, Plezier, Niveau, Inzet & verdeling Wintelre en Vessem

Met deze criteria geven we de visie van de KNVB “Plezier en Ontwikkeling voorop” een plek binnen de jeugd van vv Vessem en vv Dees.

Ontwikkeling in de sport, als team en als persoon in het bijzonder vinden we als Jeugdcommissie DEES/Vessem erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven worden de trainingen volgend seizoen zo ingedeeld dat iedereen met zijn of haar eigen team kan trainen. Kan voetballen met zijn of haar leeftijdgenootjes en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Dit kan bijvoorbeeld door middel van carrousel trainingen, techniektrainingen, keeperstrainingen, het samen trainen van 1e, 2e en 3e elftallen of het trainen met hogere leeftijdcategorieën. Hiermee willen we ieders behoefte invullen en “Plezier en Ontwikkeling” centraal neerzetten binnen de clubs.

Jeugdindeling 2020-2021