Kledinglijn

Kledinglijn – DEES

Bij vv DEES beschikken alle senioren elftallen over gesponsorde blauw/wit gestreepte wedstrijdshirts. Alle jeugdleden beschikken allemaal over blauw groen gestreepte wedstrijdshirts.

De shirts zijn eigendom van de voetbalvereniging. De shirts dienen na de wedstrijd netjes in de daarvoor bedoelde tas te worden gestopt. De begeleiding draagt daar zorg voor.

VV DEES Senioren spelen in korenblauwe broeken/sokken.
VV DEES junioren spelen in het blauw groen.

Wedstrijdbroeken/-sokken kan men aanschaffen bij de voetbalvereniging. Verder zijn er ook nog tassen, trainingspakken, enz. te koop bij de club.

Wil je een trainingspak, tas of broek aanschaffen. Dit kan op een reguliere speeldag op zaterdag ochtend via de terreinfunctionaris. Of neem contact op met Arie Swaanen via 06-13424850, Gerard van Loon en Jos Fonken. Het is ook mogelijk om de clubkleding direct bij Fairsports in Oirschot aan te schaffen.

Leiders, trainers of andere vrijwilligers die stoppen met hun activiteiten bij VV DEES, dienen hun kleding en sleutels in te leveren. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Huib van Asten.